ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

بیش از ۲ هزار بانک آمریکایی ورشکسته هستند

روزنامه تلگراف به نقل از گروهی از کارشناسان بانکی نوشت، تقریبا نیمی از ۴۸۰۰ بانک آمریکا ورشکسته هستند، زیرا سرمایه‌هایشان را از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه تلگراف به نقل از گروهی از کارشناسان بانکی نوشت، تقریبا نیمی از 4800 بانک آمریکا ورشکسته هستند زیرا سرمایه‌هایشان را از دست داده‌اند.

به گفته پروفسور امیت سرو، کارشناس بانکی در دانشگاه استفورد، حدود نیمی از بانک‌های آمریکا بیش از حد بدهکارند و دارایی‌هایشان از بدهی‌شان کمتر است.

وی افزود: « بیایید وانمود نکنیم که این وضعیت فقط مربوط به بانک سیلیکون ولی و فرست ریپابلیک است.»

هفته گذشته فرست ریپابلیک توسط رگولاتورهای آمریکایی توقیف شد و قرار شد تا بانک جی پی مورگان، بزرگ‌ترین بانک این کشور دارایی‌های این بانک را بخرد.

این بانک قبلا از گروهی از بانک های وال استریت 30 میلیارد دلار در قالب سپرده های نجات دریافت کرده بود. فروش این بانک پس از آن رخ داد در ماه مارس بخش زیادی از سپرده‌ها از این بانک خارج شد، عاملی که  دو وام دهنده منطقه‌ای یعنی بانک سیلیکون ولی و بانک سیگنچر را ظرف چند روز به ورشکستگی کشانده بود.

سهام PacWest و آریزونا وسترن الاینس نیز در روز پنج شنبه پس از اینکه قیمت‌شان به میزان قابل توجهی کاهش یافت به حالت تعلیق درآمد.

در اوایل هفته، سهام چندین بانک منطقه‌ای حداقل 15 درصد سقوط کرد و سرمایه‌گذاران را در مورد سلامت مالی بانک‌های متوسط نگران کرد.

بر اساس گزارش موسسه هوور توسط پروفسور سرو و گروهی از کارشناسان بانکی تهیه شده است، حدود 2 هزار و 315 بانک در سراسر آمریکا در حال حاضر دارایی‌هایی با ارزش کمتر از بدهی‌های خود دارند.

ارزش بازار پرتفوی وام این بانک‌ها 2 تریلیون دلار کمتر از ارزش دفتری اعلام شده آنهاست.

پروفسور سرو سوالاتی در مورد اقدامات ناظران مالی آمریکا برای مقابله با مشکلاتی که بانک‌های متوسط بحران زده با آن مواجه هستند، مطرح کرده است.

به گفته این کارشناس، رگولاتورها می‌توانند با تضمین موقت تمام سپرده‌ها، بحران نقدینگی فوری را مهار کنند اما با این حال، این اقدام بحران پرداخت بدهی بزرگ‌تر رابرطرف نمی‌کند./ فارس

ارسال نظر